Vandaag ga ik het hebben over een aantal fijne producten van het merk Babor, de producten heb ik in april ontvangen. Deze producten heb ik uitgeprobeerd en in dit artikel ga ik hier wat meer over vertellen. Benieuwd? Lees snel verder! 

Over Babor 

Babor is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica. Het werd opgericht in 1956 door de chemicus Dr. Michael Babor. Hij ontwikkelde de HY-ÖL die de huid met natuurlijke oliën reinigt, en legde de basis voor talrijke bekroonde verzorgingsinnovaties. De filosofie van het Duitse huidverzorgingsmerk Babor gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteit, ook duurzaamheid staat centraal. De focus ligt op ‘groene productie’. Daarnaast heeft Babor een groot hart voor dieren en Babor is dus dierproefvrij! 

Babor cosmetics

Babor Cleansing (2 fasen – reiniging) 

De Babor skincare cleansing HY-ÖL & Phytoactive set is een set met 2 delen en in totaal zijn er vier varianten: 

 • HY-ÖL & Phytoactive Base (voor een droge huid) 
 • Reactivating (voor een huid die regeneratie nodig heeft) 
 • Combination (voor een gemengde, vette huid) 
 • Sensitive (voor een gevoelige, gestresste huid) 
Babor skincare HY-ÖL

Babor HY-ÖL  

Babor HY-ÖL is een hydrofiele reinigingsolie bestaande uit natuurlijke soja-, sesam- en aardnootolie en quillaja-extract voor elke huid. Het product wordt gebruikt in combinatie met een Phytoactive afgestemd op het huidbeeld. 

Babor Cleansing HY-ÖL en Phytoactive Sensitive 

De HY-ÖL lost alle in olie oplosbare deeltjes op. De Pyhtoactive Sensitive met geselecteerde kruidenextracten uit linde, hop en melisse kalmeren en ontspannen. De milde, hydrofiele olie en de krachtige Phytoactive Sensitive zijn een onverslaanbaar team voor een diepgaand gereinigde en stralend mooie huid. 

Babor skincare Phytoactive Sensitive

Gebruik 

Breng 4 pompjes van de HY-ÖL aan op droge huid en druk vervolgens 2 keer op de dispenser van Pyhtoactive en verdeel dit over de gevoelige huid. Masseer dit ook weer in met de eigen hand voor effectief resultaat en spoel het af met lauw water. 

 With Love Ampoule Concentrates

Babor With Love Ampoule Concentrates 

Dit zijn beperkt verkrijgbare ampullen-cadeauset met 7 verschillende werkstofconcentraten. Deze kuur met perfect op elkaar afgestemde ampullen begint met hydratatie en opbouw. De kuur eindigt met regeneratie en definitieve anti-aging, voor een stralende huid binnen slechts 7 dagen. 

Werking 

 • HYDRA PLUS: De maximale kracht van hyaluron voor maximale hydratatie van de huid. Direct meer vocht en 24 uur intensief gewatteerd voor minder rimpels. 
 • MULTI VITAMIN: De vitamineboost geeft de verzwakte huid nieuwe energie – voor een gezonde, frisse en stralende huid. 
 • ALGAE VITALIZER: Hydratatie en vitaliteit voor een sterk microbioom. 
 • PERFECT GLOW: Voor een ultieme glow en gladde, vlekkeloze huid, de hele dag door. 
 • ACTIVE NIGHT: Voor nachtelijke ontspanning – werkstofpower voor een zichtbaar uitgeruste, geregenereerde en verstevigde huid in de ochtend. 
 • 3D FIRMING: Voor gedefinieerde contouren, voelbaar meer stevigheid en minder rimpels. 
 • LIFT EXPRESS: De ultieme antirimpel-ampul met direct effect. {Bron: babor.com} 

Mijn ervaring met de Babor Skincare producten

Omdat ik een gevoelige huid heb, heb ik HY-ÖL en Phytoactive Sensitive cleansing set ontvangen. De afgelopen weken heb ik dit reinigingsset samen met de Ampullen getest en ik kan je vertellen dat ik met deze geweldige producten mijn gevoelige huid weer rustig begin te krijgen! Daarnaast krijg ik een mooie stralende huid van, ik ben erg blij mee!  
Heb je zoals mij een wat gevoeligere huid? Dan is het tweedelige reinigingsset van Babor Cleansing HY-ÖL en Phytoactive Sensitive perfect voor in jouw skincare routine.  

Cleansing HY-ÖL en Phytoactive Sensitive

Verkrijgbaarheid 

De producten zijn online te bestellen via Babor.com 

Heb jij al een product van het merk Babor uitgeprobeerd? 

Lees ook:  IK Skin Perfection Renewing Oil Review

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.