Voeten zijn heel belangrijk, maar krijgen helaas niet altijd de aandacht die ze verdienen. Iedere dag gebruiken we een handvol favoriete huidverzorgingsproducten voor ons gezicht en ons lichaam maar voeten worden helaas vaak vergeten. Vandaag ga ik het hebben over de voetverzorgingsproducten van het merk Australian Bodycare. Benieuwd? Laten we snel beginnen!

Over Australian Bodycare

Australian Bodycare is sinds 1992 koploper op het gebied van probleemoplossende huidverzorging. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen ze probleemoplossende huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke actieve stoffen. Het is hun doel om mensen te helpen een gezondere huid te krijgen en huidproblemen te verlichten. Daarom werken ze ook actief aan het geven van goed advies en begeleiding aan hun klanten, in de vorm van eenvoudige handleidingen voor dagelijkse routines.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Voetencrème met 10% Ureum

Australian Bodycare Tea Tree Oil Voetencrème met 10% Ureum 100 ml – €9,99

Deze voetencrème is voor de dagelijkse verzorging van droge voeten. Het is een verzorgende, vocht inbrengende urea crème voor de dagelijkse verzorging van droge voeten. Dit product bevat Tea Tree olie, die de huid reinigt en verzorgt. Het Houdt de goede flora van de huid in balans. Sheaboter en ureum hydrateren en verzorgen de voeten.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Hielkloven Crème met 25% Ureum

Australian Bodycare Tea Tree Oil Hielkloven Crème met 25% Ureum 100 ml – €9,99

Dit is een intensieve hielcrème voor droge hielen en hielkloven. Als je last hebt van droge voeten, hielkloven en eelt, dan kan je de Heel Repair crème proberen. Het is de dagelijkse vochtinbrengende verzorging voor erg droge voeten en hielkloven. Dit product bevat natuurlijk de Tea Tree olie, het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het bevat ook 25% ureum, het verzacht en hydrateert droge hielen.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Voetspray

Australian Bodycare Tea Tree Oil Voetspray 100 ml – €9,99

Deze verfrissende voetspray remt de zweetproductie en zorgt de hele dag door voor schone en frisse voeten. Je kunt de anti-transpirant ook gebruiken als schoenenspray in schoenen en laarzen. De voetenspray heeft niet alleen een remmende werking op zweetgeur, maar geeft ook een fris gevoel aan de voeten, daarom kun je Foot Spray ook gebruiken bij vermoeide en zware voeten.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Corn Stick

Australian Bodycare Tea Tree Oil Corn Stick 9 ml – €9,99

De Corn Stick kan gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van eelt en likdoorns. Het product bevat salicylzuur, dit ingrediënt lost het eelt op en het verzacht likdoorns. Inclusief praktische roll-on voor eenvoudige applicatie.

Mijn ervaring

Australian Bodycare is een nieuw merk voor mij, een aantal weken geleden heb ik bovenstaande producten ontvangen om het uit te proberen. Bijna alle voetverzorgingsproducten heb ik uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Ik heb gelukkig geen ernstige voetproblemen maar ik heb wel last van droge voeten en daarom kon ik de voetencrème goed gebruiken. Na het aanbrengen van de voetencrème had ik veel minder last van droge voeten en daarnaast hydrateert het mijn voeten en maakt ze mooi zacht. De voetspray is ook wel fijn om te gebruiken, het geeft een fris gevoel aan mijn voeten. De corn stick heb ik niet gebruikt omdat ik geen last heb van eelt en likdoorns.

De resultaten kunnen natuurlijk variëren, omdat voetproblemen ook afhankelijk zijn van de kwaliteit van je schoenen en of je een fysieke baan hebt waarbij je veel loopt. Op het internet heb ik de reviews van andere mensen even doorgenomen en ik las best wel veel goede reviews erover!

Australian Bodycare Tea Tree Oil voetverzorging

Verkrijgbaarheid

Alle producten van het merk Australian Bodycare kan je via Australian-bodycare.nl bestellen. Het is ook verkrijgbaar bij de Kruidvat en nog een aantal andere drogisterijen.

Gebruik jij weleens voetverzorgingsproducten?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Lees ook: Mijn favoriete Action handcrèmes