Anti-puistjes gezichtsverzorging

Een acne-gevoelige huid onder controle houden kan soms best lastig zijn. Puistjes komen altijd op de meest vervelende tijdstippen, en als je last hebt van een onzuivere huid, weet je hoe groot de invloed kan zijn op je dagelijkse leven. Gelukkig bestaan er een hoop huidverzorgingsproducten die acne kunnen verminderen en zelfs bestrijden. Dus het begint allemaal met een goede skincare routine en natuurlijk huidproducten die bij jouw huid passen. Heb je ook last van puistjes? Lees dan snel verder want in dit artikel ga ik vertellen hoe je in vier stappen jouw acne-gevoelige huid kunt reinigen met de Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti-puistjes gezichtsverzorging. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti-puistjes gezichtsreiniger

Stap 1: Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti-puistjes gezichtsreiniger 

Als eerste stap reinig je je gezichtshuid met de Tea Tree Oil Face Wash. Dit product reinigt de huid effectief in de diepte, waardoor deze schoon en vrij van vuil wordt achtergelaten. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat bacteriën op de huid niet in de poriën dringen en zich nestelen, en tot puistjes, mee-eters of andere onzuiverheden ontwikkelen.   
Na een lange dag, of als je veel make-up draagt, is het aan te raden om je gezicht twee keer te reinigen met de Face Wash. De eerste keer dat je je huid schoonmaakt, verwijder je make-up resten en vuil van je huid. Door je huid een tweede keer te reinigen, zorg je ervoor dat de zeep je poriën in de diepte reinigt, zodat je onzuiverheden verwijdert. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Gezichtstonic

Stap 2: Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Gezichtstonic 

Nadat je je gezicht hebt gereinigd, reinig je poriën en je huid in de diepte met de Face Tonic. Breng de tonic aan op een wattenschijfje en verspreid het over de huid van je gezicht en je hals. Je hoeft het niet af te spoelen.  
De Face Tonic is voorzien van de 100% natuurlijke Australische Tea Tree Olie. De olie helpt om te voorkomen dat bacteriën zich nestelen in de poriën en op de huid. Dat is vaak de oorzaak van puistjes of andere huidproblemen, en het is daarom een goed idee om producten met Tea Tree Olie te kiezen voor een onreine huid of ter preventie van puistjes en mee-eters. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Gezichtscrème

Stap 3: Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Gezichtscrème 

Maak je routine af met een verzorgende laag gezichtscrème, die zowel als dag- en nachtcrème fungeert. Nadat de face tonic is ingetrokken en opgedroogd, kan je de gezichtscrème op je huid inmasseren. De crème zorgt voor een antibacterieel oppervlak, zodat je huid de hele dag en nacht gezond en beschermd blijft.   
De Face Cream is een lichte en hydraterende gezichtscrème, die geweldig is voor dagelijks gebruik. De crème is zuinig in gebruik en dringt snel in de huid bij de juiste dosering. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Stick 

Stap 4: Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti–Puistjes Stick 

Mocht je last hebben van actieve acne of andere onzuiverheden, dan kan je de spot stick meerdere keren per dag direct op je puistje, mee-eters of andere onzuiverheid aanbrengen. De Spot Stick kan zowel onder als bovenop make-up worden gebruikt en omdat de vloeistof doorzichtig is, kun je je huid zo de hele dag gemakkelijk verzorgen.  
De Spot Stick is speciaal ontwikkeld om onzuiverheden op de huid te bestrijden. Het bevat goede ingrediënten, die huidirritatie verlichten, je huid verzorgen en de jeuk verminderen.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti-puistjes gezichtsverzorging

Mijn ervaring 

Bovenstaande Anti-puistjes gezichtsverzorging heb ik de afgelopen periode gebruikt en ik kan je vertellen dat ik er tevreden over ben! Vooral de anti-puistjes stick, dit product is echt ideaal als je zoals mij, af en toe last hebt van actieve acne. Je brengt het een aantal keer per dag aan op de puistjes en na een paar dagen zijn de puistjes uitgedroogd! Wat betreft de dagcrème, na het aanbrengen laat het product voor een aantal minuten witte waas achter. Maar daarna trekt het gewoon in en zie je niks meer. Omdat ik de producten wel fijn vind, blijf ik ze zeer zeker gebruiken. 

Verkrijgbaarheid 

De Australian Bodycare Tea Tree Oil Anti-puistjes gezichtsverzorging kan je bestellen via australian-bodycare.nl  

  • Anti–Puistjes Gezichtsreiniger 100ml – €12,99 
  • Anti–Puistjes Gezichtstonic 150ml – €9,99 
  • Anti–Puistjes Gezichtscrème 50ml – €14,99 
  • Anti–Puistjes Stick 9ml – €7,99 
  • Compleet Anti-puistjes pakket – €39,99

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Lees ook: Australian Bodycare Tea Tree Oil voetverzorging review