Meestal ga ik naar de Action voor make-up, verzorgingsproducten en huishoudartikelen, soms ook voor eten en drinken en deze week ben ik dus bij de snacks gaan kijken.

Ik zag allemaal lekkere snacks tegen scherpe prijzen! Ik heb geprobeerd om alleen gezonde tussendoortjes te halen maar dat lukt natuurlijk niet altijd als je zoveel keuze hebt haha😊 in deze blog laat ik je zien wat ik allemaal heb gehaald qua favoriete snacks. De ingrediënten vind je op de achterkant van iedere verpakking. 

Ik begin met de Rocky Rice reep, rijstreep met chocoladecoating en sinaasappel.  
het is een vezelrijke reep met een chocoladelaagje en sinaasappel. Heerlijk als tussendoortje op school, werk, onderweg of gewoon thuis. Eén verpakking bevat 5 stuks en het is glutenvrij. Het kost 0,99 euro per verpakking en het is ook verkrijgbaar in diverse varianten.

De Jama Fruits gedroogde mangostukjes, een gezonde snack. Bevat geen toegevoegde suikers en het zit in een hersluitbare verpakking. En het is natuurlijk ready to eat! Het kost 1,79 euro en het is een verpakking van 75 gram.

Karamelreep met zonnebloempitten, heerlijk als tussendoortje! Deze karamelreep is verkrijgbaar in diverse varianten, met sesam en pinda´s. Het is glutenvrij, cholesterolvrij en zonder toegevoegde kleurstoffen. Het is per stuk verpakt (45 gram) en het kost 0,39 euro. 

Dan hebben we de Sunny Bites bananenchips, een krokante chips gemaakt van banaan met een zoete smaak. Het is een verpakking van 150 gram en daarvoor betaal je 0,95 euro.  

En de Gullón cocktail mini-mix, zit in een hersluitbare verpakking. Het zijn hartige zoutjes in verschillende vormen. Heerlijk als tussendoortje! Nu ik thuis moet werken heb ik ze altijd op tafel liggen voor het geval dat ik toch zin heb in iets lekkers 😊. Het is een verpakking van 350 gram en het kost 0,99 euro!   

En als laatste hebben we de Becky’s garlic bread, geroosterd brood met knoflook en peterselie, gebakken in de oven. Het is vegan! Het is een verpakking van 150 gram en het kost 0,89 euro.  

Dit zijn mijn favoriete snacks bij de Action. Natuurlijk liggen er nog veel meer lekkere snacks, dus de keuze is reuze! Ik snack niet echt heel vaak maar mocht ik zin hebben in iets lekkers dan probeer ik het zo gezond mogelijk te houden. Dus in plaats van een chocoladereep of een zakje snoep neem ik bijvoorbeeld een zakje Jama Fruits gedroogde mangostukjes of één van bovenstaande snacks.