Action is één van mijn favoriete winkels. Bij de Action hebben ze een breed en wisselend assortiment wat natuurlijk heel leuk is! Je kan bij de Action van alles en nog wat halen, decoratie artikelen bijvoorbeeld of eten en drinken. Je kan daar ook schoonmaakartikelen, verzorgingsproducten en meer halen. En het is betaalbaar! 

Deze keer ben ik naar de Action geweest om even wat decoratie artikelen te halen. Die had ik niet alleen nodig voor in de woning, maar ook voor mijn blog om mooie foto’s te maken! Met wat decoratie artikelen erbij wordt de foto toch wel wat mooier! In dit artikel laat ik je zien wat ik allemaal heb aangeschaft. 

Ik begin met deze prachtige decoratie fotolijst. De rand is in barokstijl en het is verkrijgbaar met standaard om het neer te kunnen zetten. Het is verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren (wit en zilver). Het kost 0,99 euro per stuk. 

Geurkaars met glazen potje, verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren (roze, geel en paars). Het glazen potje ziet er prachtig uit! Ook al brandt de kaars niet, dan heb je een stijlvolle decoratie in huis. Het kost 1,49 euro per stuk. 

Deze prachtige glitter onderzetters, kan je bijvoorbeeld voor de feestdagen gebruiken. Prachtig en stijlvol! Het is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en zwart. Het kost 0,99 euro per 4 stuks. 

Dan de houten schaal, kan je bijvoorbeeld kaarsen of andere accessoires erop leggen. Het kost 0,72 euro per stuk.  
Decoratieve berkenhout schijven. Deze heb ik aangeschaft om producten/ accessoires erop te leggen en mooie foto’s te maken voor mijn blog. Het kost 1,39 euro per 3 stuks. 
En als laatste de prachtige placemat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is trouwens tweezijdig, dus aan beide kanten heb je een andere kleur. Het kost 1,19 euro per stuk. Ik heb het in de kleur roze aangeschaft, de andere kant is grijs van kleur.

Binnenkort ga ik weer even wat decoratie artikelen/ woonaccessoires aanschaffen bij de Action. Vind je het leuk, laat het mij weten in de comments dan ga ik een nog een shoplog artikel plaatsen.