7x-leuke-winterrokken-onder-de-20-euro

In de koudere maanden draag ik meestal broeken want die zijn toch wel wat warmer dan een winterrok of een jurk. Maar voor de afwisseling is het natuurlijk ook wel leuk om een winterrok of een winterjurk te dragen.

Tijdens het online shoppen ben ik een aantal prachtige betaalbare winterroken tegengekomen die ik graag met jullie wil delen. Het zijn 7 winterrokken onder de 20 euro, ik zal er ook even bij vermelden waar je ze kan bekijken of bestellen. Zoals je op de foto kunt zien zijn het verschillende rokken met verschillende modellen, stijlen en kleuren.  

7x leuke winterrokken onder de 20 euro
  1. De eerste winterrok komt van de welbekende webshop Shein. Het is een vrij lange gebreide rok. Je kan het bijvoorbeeld combineren met een leuke trui met dezelfde kleur. Het is alleen in deze kleur verkrijgbaar en het kost 9 euro.  
  1. De tweede rok is ook van Shein. Hele leuke korte winterrok, je kan het combineren met een zwarte trui bijvoorbeeld en een zwarte panty. Het is alleen verkrijgbaar in de kleur bruin en in de maten S, M en L. Het kost 9 euro 
  1. Rok nummer drie komt van de H&M, een leuke denim rok die je met verschillende kleuren en outfits kan combineren. Zelf zou ik het met een witte trui en een zwarte panty combineren. Het is verkrijgbaar in deze kleur en in het zwart en het kost 19,99 euro. 
  1. De vierde rok is verkrijgbaar bij Zalando. Een geruite rok met ritssluiting, te combineren met de kleuren wit, zwart en bruin. Natuurlijk kan het ook met andere kleuren gecombineerd worden maar persoonlijk denk ik dat het met deze 3 kleuren het leukste zou staan. Momenteel is deze rok in de aanbieding en het kost 7,59 euro. 
  1. Rok numero vijf komt van de C&A, een geruite rok in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar. In het rood en in het zwart, momenteel in de aanbieding voor 6,99 euro. Je kan het combineren met de bijbehorende geruite blazer.  
  1. De zesde rok komt ook van de C&A, een rok met een doorlopende rits en een iets uitlopende pasvorm heel leuk in combinatie met een bruine blouse. Het is in de aanbieding voor 9,99 euro i.p.v. 19,99 euro. 
  1. De laatste rok komt ook van de C&A, ook een geruite rok in het zwart/grijs. Deze rok kan je combineren met de kleuren zwart, wit en grijs bijvoorbeeld. Het kost 14,99 euro. 

Zo, dat was het dan voor deze keer. Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad. De komende tijd komen er nog veel meer van zulke inspirerende artikelen, so..stay tuned! 

Oh ja, mocht je opzoek zijn naar een leuke betaalbare winterjas, bekijk dan dit artikel voor wat inspiratie.

Heb jij al je favoriete winterrok gescoord?