Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat Oriflame één van mijn favoriete beauty merken is. Van dit merk heb ik al best veel producten uitgeprobeerd en tot nu toe ben ik best tevreden. Wat betreft haarproducten gebruik ik de laatste tijd alleen maar de producten van Oriflame. In dit artikel ga ik mijn favoriete haarproducten van het merk Oriflame met jullie delen. Benieuwd? Lees dan gezellig mee! 

hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall Scalp Tonic

Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall Scalp Tonic  

De Oriflame Scalp Tonic is een speciaal ontwikkelde hoofdhuidtonic, die de haargroei vanaf de wortels bevordert en de levenscyclus van het haar verlengt. Sneldrogende, niet plakkende en niet vette formule met Phytonutrients Complex, TriActivate Technology en Vitamin Moisture Matrix voor een drievoudig antihaarverlieseffect: vermindert haaruitval, stimuleert haargroei en verbetert de haardichtheid. Je kan het product twee keer per dag aanbrengen op de schone hoofdhuid, op droog of nat haar. Het hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Lees ook: Oriflame Hairx anti hairfall producten review
Oriflame Hairx Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask

Oriflame Hairx Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask 

Deze haarmasker is een rijk, voedend haarmasker, speciaal ontwikkeld om beschadigd en overbehandeld haar te verjongen en revitaliseren, en een gezonde hoofdhuid te bevorderen. Het bevat een uniek Phytonutrient Complex, om de haarvezels van binnenuit te versterken. Voor wekelijks gebruik. Dit product is dermatologisch getest.  

Oriflame Eleo protecting hair oil 

Oriflame Eleo protecting hair oil 

De protecting haarolie is een rijke haarolie die droog, beschadigd of gekleurd haar voeding en bescherming biedt. Dit product is daarnaast verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en marula-olie om het haar van binnenuit te beschermen. De zachte formule glijdt door het haar zonder vet aan te voelen. Gebruik een paar druppels op droog of vochtig haar. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig aan over de lengte van je haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. 

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil

Oriflame Eleo repairing overnight hair oil 

Deze repairing overnight haaroile is een ultiem voedende haarolie die een luxe nachtbehandeling biedt, waardoor het haar er ’s ochtends intensief hersteld uitziet. Daarnaast is het verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en camellia-olie om het haar ’s nachts te herstellen. De zachte samenstelling glijdt door het haar en is geschikt voor alle haartypes. Gebruik een paar druppels op droog of vochtig haar. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig aan over de lengte van je haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. 

hairx Advanced Care Style Smart Heat Protection Spray

Oriflame hairx Advanced Care Style Smart Heat Protection Spray  

Deze hittebeschermingsspray kan je gebruiken voor extra veilig föhnen. Spray op vochtig haar van de wortels tot de puntjes, en kam door voor egale dekking. Daarna kun je je haar Stylen met je favoriete apparaten. Het product biedt hittebescherming tot wel 220 °C, het geeft glans en hydratatie, en het plakt niet. 

Mijn ervaring 

Bovenstaande haarproducten van het merk Oriflame gebruik ik al een tijd. Het zijn goede producten, vooral de Eleo protecting haarolie, die gebruik ik dagelijks. Echt een topproduct! De protecting haarolie en de repairing overnight haarolie heb ik uitgebreid gereviewd , lees hier de review. De scalp tonic gebruik ik niet dagelijks, ik gebruik het om de 2-3 dagen en het is een fijne hoofhuidtonic. Dan gaan we naar de Haarmasker, Die gebruik ik 2 keer per week en na het gebruik voelt mij haar lekker zacht aan. En als laatste de hittebeschermingsspray, dat product gebruik ik ook niet dagelijks, alleen wanneer ik mijn haar wil stijlen.  

Verkrijgbaarheid 

Deze haarproducten zijn verkrijgbaar via Oriflame.com 

  • De scalp tonic kost 13 euro (inhoud 100 ml) 
  • De haarmasker kost 12 euro (inhoud 200 ml). 
  • De Eleo protecting hair oil en de repairing overnight hair oil kost 22 euro per stuk (inhoud 50 ml). 
  • En de hittebeschermingsspray kost 12 euro (inhoud 150 ml). 

Wat zijn jouw favoriete haarproducten?