5x leuke dames winterjassen onder de 50 euro

Een winterjas zoeken vind ik soms heel lastig, je hebt zoveel keuze. Vooral als ik online wil shoppen, dan weet ik soms niet eens waar ik moet kijken.

Je hebt tegenwoordig zoveel leuke webshops en de keuze is reuze! Om het jullie makkelijk te maken heb ik 5 leuke en betaalbare dames winterjassen uitgekozen en die ga ik in dit artikel met jullie delen. Alle jassen zijn onder de 50 euro, ik zal er ook even bij vermelden waar je ze kan bekijken of bestellen. Benieuwd? Lees snel verder! 

Laatst was ik opzoek naar een nieuwe winterjas en ik kwam een aantal leuke betaalbare winterjassen tegen. Voor winterjassen kijk ik meestal bij de Zara of H&M, maar Zalando heeft natuurlijk ook hele leuke winterjassen. 

5x leuke dames winterjassen onder de 50 euro
  1. H&M structuurgeweven jasje. Het kost 39,99 euro en het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur van dit jasje (zwart/wit) vond ik het mooist. Je kan het met heel veel kleuren combineren en je kan er ook heel veel leuke outfits mee maken. 
  1. De tweede jas komt van Zalando, Only – Dolly winterjas. Momenteel is deze jas in de aanbieding en het kost 34,99 euro. Ook deze kleur kan je met heel veel kleuren combineren. Een witte trui en een zwarte legging et voilà!  
  1. Deze jas komt ook van Zalando, Bonobo Jeans winterjas. Ook deze jas is in de aanbieding en het is momenteel verkrijgbaar voor 47,99 euro. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, in deze kleur en in de kleur beige. 
  1. Pull&Bear winterjas, verkrijgbaar bij Zalando voor 25,19 euro. Een hele leuke trendy kleur, te combineren met veel kleuren. Je kan het bijvoorbeeld combineren met en bruine trui en een witte jeans. 
  1. En de laatste jas komt van de Zara, een teddy jas. Deze jas is ook in de aanbieding en momenteel kost het 39,99 euro. Een hele leuke kleur wat je bijvoorbeeld kan combineren met een jeans en een trui met bloemenprint. 

Heb jij al een leuke winterjas gescoord?