de beste lippenbalsem

De winter komt eraan en dat betekent dat we helaas ook last kunnen krijgen van bijvoorbeeld droge lippen. Last hebben van droge lippen komt trouwens niet alleen in de winter voor, maar je kan bijvoorbeeld gedurende het hele jaar last van hebben. Gelukkig bestaan er goede hydraterende en beschermende lippenbalsems die daarvoor gebruikt kunnen worden. Heb jij ook last van droge lippen? Blijf dan meelezen want in dit artikel ga ik 5x de beste lippenbalsem voor droge lippen met jullie delen! 

Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem

Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem 

Eén van mijn favoriete lippenbalsems is de Remederm lippenbalsem van het merk Louis Widmer. Het verzorgt en hydrateert droge en geïrriteerde lippen. De lippen worden weer zijdezacht en krijgen een subtiele glans. Het product bevat Karitéboter, dit ingrediënt werkt hervettend en geeft de lippen een aangenaam gevoel. Daarnaast bevat het vitamine A en E. De Remederm Dry Skin Lippenbalsem mag je zo vaak gebruiken als nodig is, vooral wanneer­ de lippen droog, gesprongen en beschadigd zijn. Te koop bij de Etos en het kost €8,89. 

Oriflame Tender Care Protecting Balm

Oriflame Tender Care Protecting Balm  

Het Oriflame Wonderpotje! In mijn optiek ook één van de beste balms. Het is een Intensief voedende en hydraterende balm voor de zeer droge huid van gezicht, lippen en lichaam. Het verbetert de textuur van de huid en maakt die zacht en glad. Het beschermt en voedt, en daarnaast kan het over het hele lichaam gebruikt worden. Wil je er meer over weten? Lees dan hier de uitgebreide review. Te bestellen via Oriflame.nl en momenteel kost het €4,99. 

5x de beste lippenbalsem voor droge lippen

Labello Duo Hydro Care Lippenbalsem 

Wat ik tegenwoordig echt dagelijks gebruik is de Labello Duo Hydro Care Lippenbalsem. De lippenbalsem met SPF 15, zuiver water en de aloë vera hydrateert je lippen en maakt ze weer heerlijk zacht en glad. Het heeft een prettige, zachte textuur, trekt snel in je lippen, laat geen vettig residu achter en houdt je lippen 24u lang gehydrateerd. Bij de Etos kost het €3,49 en momenteel is het in de aanbieding, 1+1 gratis! 

Inecto Lippenbalsem Pure Coconut 

Wat ik een tijd geleden bij de Action heb aangeschaft is de Inecto Lippenbalsem. Omdat ik al een aantal haarproducten van dit merk heb uitgeprobeerd en positief over was, leek het mij leuk om ook hun lippenbalsem uit te proberen. En ik vond het best wel fijn! Het is een voedende, hydraterende lippenbalsem met 100% pure kokosolie en het verzacht droge lippen. Alleen jammer genoeg is het online niet verkrijgbaar. Destijds had ik ongeveer een euro voor betaald. 

Kruidvat Classic Lippenbalsem 

Wat ik ook echt al jarenlang gebruik, is de Kruidvat Lippenbalsem. Ik heb by the way niet alleen de Classic variant gebruikt, maar ook de andere varianten. De Kruidvat Classic Lippenbalsem is een balsem voor de dagelijkse verzorging en effectieve bescherming van de lippen. Het bevat amandelolie, de toegevoegde amandelolie werkt vochtregulerend en verzachtend. Daarnaast is deze lippenbalsem dermatologisch getest. Te koop bij de Kruidvat en het kost €1,69 (3-pak). 

Nou mensen dit waren de 5 beste lippenbalsems die ik tot nu toe heb gebruikt. Heb jij zelf een favoriete lippenbalsem? Laat het in de comments weten!  

Lees ook: Mijn favoriete Action handcrèmes