haarproducten tegen haaruitval

Waar ik echt jarenlang mee struggle, is helaas haaruitval. We weten natuurlijk wel dat het normaal is om zo’n 50-120 haren per dag te verliezen. Maar per dag verlies ik helaas meer dan dat! Door de jaren heen heb ik ontzettend veel haarproducten gebruikt om haaruitval te verminderen. Sommige producten hebben wel effect gehad, andere producten weer niet. Heb jij ook last van haaruitval? Lees dan snel verder want in dit artikel ga ik 5 haarproducten tegen haaruitval met jullie delen! 

5x de beste haarproducten tegen haaruitval

Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall Shampoo 

Ik begin meteen met mijn favoriete shampoo, al een aantal maanden gebruik ik de Hairx shampoo van het merk Oriflame. Ondertussen heb ik al wel andere shampoos getest, maar ik keer telkens terug naar mijn trouwe Oriflame shampoo, omdat het ook echt haarverlies bestrijdt! Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor dunner wordend haar. Het reinigt het haar en hoofdhuid en het bestrijdt haarverlies. Op nat haar aanbrengen, even inmasseren en dan kan je het uitspoelen. Te koop via Oriflame.nl en het kost een tientje (250ml).

5x de beste haarproducten tegen haaruitval

Oriflame Hairx Advanced Care Fall Defence Anti-Hairfall Scalp Tonic   

Ook dit product gebruik ik al een aantal maanden en ik zie echt resultaat! De Oriflame Scalp Tonic is een speciaal ontwikkelde hoofdhuidtonic, die de haargroei vanaf de wortels bevordert en de levenscyclus van het haar verlengt. Sneldrogende, niet plakkende en niet vette formule met Phytonutrients Complex, TriActivate Technology en Vitamin Moisture Matrix voor een drievoudig antihaarverlieseffect: vermindert haaruitval, stimuleert haargroei en verbetert de haardichtheid. Je kan het product twee keer per dag aanbrengen op de schone hoofdhuid, op droog of nat haar. Het hoeft niet uitgespoeld te worden. Te koop via Oriflame.nl en het kost €14,- (100ml). 

Oriflame Hairx Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask

Oriflame Hairx Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask  

Deze haarmasker is een rijk, voedend haarmasker, speciaal ontwikkeld om beschadigd en overbehandeld haar te verjongen en revitaliseren, en een gezonde hoofdhuid te bevorderen. Het bevat een uniek Phytonutrient Complex, om de haarvezels van binnenuit te versterken. Voor wekelijks gebruik. Dit product is dermatologisch getest. Te koop via Oriflame.nl en het kost €8,49 (200ml).

Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub

Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub 

Een product wat ik telkens opnieuw aanschaf, is de Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub. Het maakt mijn hoofdhuid goed schoon en het stopt de haaruitval! Het is een rijke, exfoliërende scrub die de microcirculatie van de hoofdhuid stimuleert waardoor het haar sneller groeit, sterker wordt en een langere lengte kan bereiken. En het is cruelty free en vegan. Te koop bij de Douglas en momenteel is er 25% korting, het kost €10,46 (100ml).

Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo

Vichy Dercos Aminexil Energie Shampoo  

De Decros Aminexil shampoo van het merk Vichy wordt bij haaruitval en futloos haar gebruikt. De Energie Shampoo is voor sterker en krachtiger haar vanaf de haaraanzet tot de punt. Met het toonaangevende ingrediënt tegen haaruitval, Aminexil, dat de verankering van het haar verbetert. Een vloeibare textuur met fris parfum, het is hypoallergeen geparfumeerd. Het is geschikt voor de gevoelige huid en daarnasst is het getest onder dermatologisch toezicht. Te koop bij Newpharma.nl en het kost €13,49 (400ml). 

Dit zijn de haarproducten die mij geholpen hebben om mijn haaruitval een stuk te verminderen. Heb jij een favoriete haarproduct tegen haaruitval? Laat het ons weten in de comments!