Blush-voor-een-acne-gevoelige-huid

Een blush of make-up vinden voor een acne-gevoelige huid is geen makkelijke zoektocht. Je moet echt op alles en nog wat letten om een goed en bijpassend product te vinden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om even de ingrediëntenlijst door te nemen en even te kijken of het product wat voor jou is. Wat heel belangrijk is, is om te zoeken naar niet-comedogene, olievrije blushes die vrij zijn van parabenen en sulfaten. Om het makkelijk voor jou te maken, hebben we in dit artikel 5x blush voor een acne-gevoelige huid op een rijtje gezet.  

e.l.f. Cosmetics Putty Blush

e.l.f. Cosmetics Putty Blush 10g – bekijk hier

Deze lichte, maar opbouwbare puttyblush ven E.L.F. met poedereffect smelt naadloos in de huid. De zijdezachte, opbouwbare formule is verrijkt met arganolie en vitamine E en zorgt voor een gloed van binnenuit. Antioxidant vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt voor diepe hydratatie.

RARE Beauty Soft Pinch Liquid Blush
Foto bron: Rarebeauty.com

RARE Beauty Soft Pinch Liquid Blush 7.5ml – bekijk hier

Een gewichtloze, langdurige Soft Pinch Liquid Blush die prachtig mengt en opbouwt voor een zachte, healthy flush. Krijg van ’s ochtends tot ’s avonds een stralende, gezonde glans met deze ultralichte formule verrijkt met langdurige pigmenten. Deze vloeibare blush mengt prachtig met de huid en creëert een zachte, opbouwbare kleur met een heel natuurlijk tweede-huideffect.

Giorgio Armani Beauty Neo Nude A-blush

Giorgio Armani Beauty Neo Nude A-blush 3,9ml – bekijk hier

Geef je gezicht een natuurlijk kleurtje met de Giorgio Armani A-Blush. Met de veelzijdige rougecrème uit de NEO NUDE serie kunt je jouw lippen en wangen vergroten, met een laagje kleur voor een ‘no make-up make-up’ effect. Met het bokkenpootje brengt je de rouge moeiteloos en precies aan en zorg je voor een stralende, gezond uitziende, lichte blos. De rougecrème is perfect egaal aan te brengen voor een streeploze afwerking.

Hourglass AMBIENT™ Lighting Blush

Hourglass AMBIENT™ Lighting Blush 4,2g – bekijk hier 

AMBIENT™ Lighting Blush is een combinatie van de Ambient® Lighting Powder en adembenemende, moderne kleurtinten voor een natuurlijk soft-focus effect. Het zorgt voor een natuurlijke, stralende kleur. De handgemaakte poeders zijn samengesteld met behulp van de ‘miscelare’ techniek – ofwel ‘mengen’ in het Italiaans. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Benefit Bronzer & Blush Collection Dandelion Blush Powder

Benefit Bronzer & Blush Collection Dandelion Blush Powder 6g – bekijk hier

Deze babyroze blush zorgt voor een dromerig verhelderend effect. Ultrafijn, gewichtloos en romig op de huid, Dandelion Blush is moeiteloos aan te brengen, te blenden en op te bouwen. Bovendien zorgt het voor een soft-focus airbrush-effect en een zachte, satijnen finish die de hele dag blijft zitten. Het gaat 8 uur mee en verheldert, en heeft een klassieke, originele paardenbloem geur.

Lees ook: De beste producten tegen puistjes en acne