We zitten inmiddels in de maand mei en buiten is het mooi weer! De zomer komt er ook bijna aan en het is dus ontzettend belangrijk om de komende tijd zonnebrandcrème te gaan gebruiken. Vandaag ga ik mijn favoriete zonnebrandcrèmes met jullie delen. Benieuwd? Lees dan gezellig mee! 

Louis Widmer Sun Gel 30

Louis Widmer Sun Gel 30  

De Louis Widmer Sun Gel 30 is een Lichte, niet-vette gel dat de natuurlijke bescherming van de huid verbetert. Het is een ideale zonnebescherming voor mensen met een zonneallergie en/of vette huid. Het product biedt een hoge bescherming, dringt snel in de huid, verzorgt en hydrateert de huid, en daarnaast is deze sun gel waterbestendig. Het is geschikt voor elk huidtype. Het product is zonder emulgatoren en zonder alcohol. En het is vegan! Lees hier de uitgebreide review van Louis Widmer Sun Gel 30.

De Louis Widmer Sun Gel 30 is verkrijgbaar via Pharmamarket.nl en in sommige apotheken. Momenteel kost het 16,38 euro (inhoud 100 ml).

Oriflame Sun 360 Cream Sensitive Body + Face SPF 50+ Very High

Oriflame Sun 360 Cream Sensitive Body + Face SPF 50+ Very High 50ml 

Dit is een voedende zonnebrandcrème ontwikkeld voor de gevoelige huid bij blootstelling aan de zon. Deze zonnebrandcrème met hoge SPF 50 helpt de gevoelige huid voeden en beschermen tegen de zon. De Oriflame Sun 360 Cream Sensitive Body + Face SPF 50+ bestrijdt oxidatieve stress als gevolg van zonlicht en vervuiling en het wordt meteen geabsorbeerd. Daarnaast laat het product geen wit laagje achter en het is waterproof. 

De Oriflame Sun 360 Cream Sensitive Body + Face SPF 50+ is verkrijgbaar via Notino.nl, momenteel is het in de aanbieding en het kost 13,10 euro. 

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ SPF50+ Beschermende Zonnebrandspray

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ SPF50+ Beschermende Zonnebrandspray 200 ml 

Met de Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ SPF50+ Beschermende Zonnebrandspray bescherm je je huid tegen lange uv A-stralen die tot diep in je huid dringen. Hierdoor kan na verloop van tijd schade optreden zoals intolerantie. Met een beschermingsfactor van 50+ biedt deze spray een verhoogde bescherming tegen lange uv A-stralen. Dit product is zeer waterresistent, het plakt niet en is niet vet. Daarnaast is het product hypoallergeen.  

Garnier Ambre solaire sensitive face cream SPF50. favoriete zonnebrandcrème

Garnier Ambre solaire sensitive face cream SPF50 – 50 ml 

De Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Anti-UV SPF50+ Face Cream biedt een zeer hoge bescherming voor lichte, gevoelige en zonne-intolerante huid. Het is ontwikkeld voor de gevoelige zone van het gezicht, het is comfortabel om te dragen en het product trekt ze snel in.  

De Garnier zonnebrandcrèmes zijn verkrijgbaar via Bol.com.

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan SPF30. favoriete zonnebrandcrème

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan SPF30 

De Sun Beauty Sublime Tan SPF30 van Lancaster is een zonlotion met een bodylotion-achtige textuur en een watervaste formule voor gezicht en lichaam. De perfecte keuze voor iedereen die de huid goed wil verzorgen, beschermen en snel een mooie, goudbruine teint wil krijgen. 

Wat je op de foto ziet is een sample van 3 ml. Maar in het verleden heb ik wel vaak een zonnebrandcrème van het merk Lancaster aangeschaft en ik ben er altijd tevreden over geweest.  

De Lancaster Sun Beauty Sublime Tan SPF30 is verkrijgbaar bij de Douglas en momenteel is er 25% korting, het kost € 37,86 (400 ml). 

Mijn favoriete zonnebrandcrème

Mijn favoriete zonnebrandcrème is de Louis Widmer Sun Gel 30, die gebruik ik dagelijks voor mijn gezicht en ik vind het een geweldig product! Lees hier de uitgebreide review van Louis Widmer Sun Gel 30. De Oriflame Sun 360 gebruik ik ook voor mijn gezicht, ook een fijn product. Voor mijn lichaam gebruik ik meestal de Garnier Ambre Solaire, het smeert makkelijk en het trekt snel in. Wat ik ook fijn vind aan dit product is dat het geen wit laagje achterlaat. En de Lancaster zonnebrandcrème heb ik ook goede ervaring mee. Wat je op de foto ziet is een sample van 3 ml. Maar in het verleden heb ik wel vaak een zonnebrandcrème van het merk Lancaster aangeschaft en ik ben er altijd tevreden over geweest. Nu de zon weer schijnt, ga ik het zeker opnieuw aanschaffen!

Wat is jouw favoriete zonnebrandcrème?

Lees ook: 4x Mijn favoriete betaalbare make-up remover