In de maand mei heb ik een aantal beautyproducten opgebruikt en in dit artikel zal ik je hier wat meer over vertellen. Ik zal er ook bij vermelden of ik het product opnieuw ga aanschaffen. Benieuwd naar de 5 producten die ik in mei heb opgebruikt? Lees dan snel verder!

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30. 5 producten opgebruikt

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30  

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30 hydrateert de huid intensief, de UVA- en UVB-filters in deze dagverzorging beschermen de huid langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het bevat hyaluronzuur, dat bevordert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en hydrateert intensief. Andere actieve ingrediënten zijn: Biostimulatorencomplex, vitamine E, creatine, UVA- en UVB-filters, karitéboter en panthenol.

Dit is mijn favoriete dagcrème en ik heb ik het al opnieuw aangeschaft!  

Eucerin dermopure reinigingsgel

Eucerin DermoPure Reinigingsgel  

De Eucerin DermoPure Reinigingsgel is voor de vette en acnegevoelige huid. Het is een niet-comedogene gezichtsreiniger met 6% amfotere tensio-activia die overtollig talg, vuil en make-up op een milde maar effectieve manier verwijdert. Het reinigt mild en werkt anti-bacterieel. De huid voelt schoon, fris en soepel aan.  

Een fijne reinigingsgel maar ik ga het niet opnieuw kopen omdat ik momenteel mijn all time favorite product gebruik, namelijk de Louis widmer Skin Appeal reinigingsschuim.

Eucerin DermoPure MAT Matterende fluid 

Eucerin DermoPure MAT Matterende fluid  

Dit is ook 1 van de producten die ik heb opgebruikt. Het is Een matterende fluid voor de acnegevoelige huid, het bestrijdt puistjes en mee-eters actief en helpt een onzuivere en acnegevoelige huid op de lange termijn onder controle te houden. De matterende fluid vermindert roodheid, absorbeert overmatig talg, vermindert zichtbaarheid van poriën en het kalmeert irritatie. 

Ook dit product ga ik niet opnieuw aanschaffen. Ik vond het wel een fijn product maar niet fijn genoeg om het opnieuw aan te schaffen. 

Oriflame Eleo protecting hair oil

Oriflame Eleo protecting hair oil  

De Oriflame Eleo protecting haarolie is een rijke haarolie die droog, beschadigd of gekleurd haar voeding en bescherming biedt. Dit product is verrijkt met het Eleo Golden Elixir, een luxe mix van zes waardevolle oliën en marula-olie om het haar van binnenuit te beschermen. De zachte formule glijdt door het haar zonder vet aan te voelen. Gebruik een paar druppels op droog of vochtig haar. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig aan over de lengte van je haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. 

Dit product heb ik 2 keer aangeschaft en ik ga het niet opnieuw aanschaffen. Momenteel gebruik ik een andere haarolie. 

Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub

Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub  

De Lee Stafford Hair Growth Scalp Scrub is een rijke, exfoliërende scrub is die de microcirculatie van de hoofdhuid stimuleert waardoor het haar sneller groeit, sterker wordt en een langere lengte kan bereiken. En het is cruelty free en vegan.    

Dit product heb ik al voor de zoveelste keer opnieuw aangeschaft omdat ik het simpelweg een topproduct vind! Maar of ik het opnieuw aanschaf weet ik nog niet. Ik heb nu een ander product ontdekt die ik graag wil testen.