Aan het einde van de dag is het ontzettend belangrijk om je make-up te verwijderen. Daarvoor kun je een make-up remover gebruiken. Je hebt verschillende soorten make-up removers die geschikt zijn voor verschillende huidtypes. Zo heb je bijvoorbeeld make-up removers voor droge/gevoelige huid, voor normale huid en voor vettere huid.

Daarom is het belangrijk om eerste even te kijken welke make-up remover geschikt is voor je huid. Vandaag ga ik mijn favoriete betaalbare make-up removers met jullie delen, So let’s get started! 

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater 

De Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater is al jaren één van mijn favoriete make-up removers! Ik draag bijna dagelijks make-up en om mijn make-up te verwijderen gebruik ik meestal de Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater. Het is de gemakkelijkste manier om je gezicht, ogen en lippen te reinigen en make-up te verwijderen, zonder af te spoelen. Ik heb de roze variant voor de gevoelige huid. Je hebt verschillende varianten voor elk huidtype. Het is verkrijgbaar via Plein.nl en het kost 7,49 euro (inhoud 400 ml). 

Simple Cleansing Wipes

Simple Cleansing Wipes 

Simple Reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen de make-up, maar verfrissen en verzorgen ook de huid. Waterproof mascara en onzuiverheden worden zelfs verwijderd. De Simple Reinigingsdoekjes zijn handig in gebruik en perfect voor onderweg, ze passen in je handtas. Verder bevatten deze reinigingsdoekjes geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en het is geschikt voor alle huidtypen. Het is verkrijgbaar via Plein.nl en het kost 2,95 (20 stuks).  

Lees ook: Simple Skincare Review 
Kruidvat Cleansing Lotion Oog Make-up Remover Pads

Kruidvat Cleansing Lotion Oog Make-up Remover Pads 

Om mijn oog make-up te verwijderen gebruik ik heel af en toe de Kruidvat Cleansing Lotion Oog Make-up Remover Pads. De pads zijn al doordrenkt met lotion, waardoor ze gelijk klaar zijn voor gebruik. Door zachtjes over je ogen te wrijven met de pads, reinig je de huid rondom je ogen mild, gemakkelijk en grondig. Daarnaast zijn deze pads geschikt voor alle huidtypen. Een potje bevat 100 stuks en het kost 1,79 euro. 

Clinique make-up remover

Clinique make-up remover 

De Clinique Take The Day Off Deluxe make-up remover heb ik ooit als sample meegekregen toen ik een bestelling had geplaatst bij de Douglas. Ik heb het een aantal keer getest en ik vind het product wel fijn in gebruik! Het is een zeepvrije make-up remover in twee-fasen. Het neemt moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel weg en het lost langhoudende make-up op. Het is verkrijgbaar bij de Douglas en het kost 7,49 euro (inhoud 50 ml). Je kan ook kiezen voor 125 ml of 200 ml, die zijn natuurlijk wel wat duurder. 

Wat is je favoriete make-up remover?