favoriete bodymist

Tegenwoordig gebruik ik vaak een bodymist omdat het simpelweg veel lichter is dan een parfum. Dus wanneer je behoefte hebt aan een licht product, kan je voor een bodymist kiezen i.p.v. een parfum en daarnaast kan je het meerdere keren per dag gebruiken. Ook is het meestal geschikt voor je lichaam en ook voor je haar. Kortom, een bodymist is de beste manier om je even op te frissen! Vandaag ga ik 3 favoriete bodymists met jullie delen. So let’s get started! 

Oriflame Midnight Mist Spray Cologne 

Oriflame Midnight Mist Spray Cologne 

Deze verfrissende spray cologne is geïnspireerd door de natuur. Gebruik over het hele lichaam voor extra verfrissing en om de zintuigen te prikkelen. Verfrissende bergamot en citroen met de zoetheid van blauwe bes. Met een bloemig hart van tijm, fresia en lelietje-van-dalen. Cederhout, musk en mos zorgen voor een revitaliserende basis. Het is verkrijgbaar via Notino.nl en het kost 16 euro ongeveer (inhoud 200 ml). 

Deze bodymist ruikt erg lekker. En zoals je op de foto kunt zien, is het product al bijna op dus dat zegt ook veel! 

Mexx Woman body mist

Mexx Woman body mist 

Mexx Woman is een sprankelende, verfrissende geur. De combinatie van fruit, bloemen en houtnoten resulteert in een bijzondere harmonie die vloeit van verfrissend naar warm en romantisch. De fruitige topnoten van bergamot, fresia, perzik en ananas maken de weg vrij voor een bloemig hart van hyacinten, lelietjes-van-dalen, rozen en jasmijn, een mooie klassieke combinatie. De basisnoten, bestaande uit ceder, sandelhout, iris en muskus voegen vervolgens warmte, zachtheid en glans toe. Het product is verkrijgbaar bij de Douglas en het kost 10,76 euro (inhoud 250 ml). 

Guess Seductive Bodymist

Guess Seductive Bodymist 

En als laatste de Guess Seductive Bodymist, dit product heeft een flirterige charme met een gewaagd tintje. Het is een onweerstaanbaar en uitermate verleidelijke parfum dat elke vrouw die het draagt, omringt met een zweem van flirterigheid. De sprankelende bloemige, houtachtige geur staat voor ingetogen vrouwelijkheid en een opwindende verleiding. Het is verkrijgbaar via Bol.com of bij de Kruidvat en het kost een tientje (inhoud 250 ml). 

Van Guess Seductive heb ik ook de Eau de Toilette variant en die ruikt ook ontzettend lekker. Daarnaast is het betaalbaar! 

Wat is je favoriete bodymist? 

Lees ook: Joy by Dior Parfum Review